3.5.11

BUDAYA KITA WAJAH KITA UOLZZZ ^,~

hahaha peace ^,~ haiyom geng . haha kali ni sementelah hampir setengah bulan tak menhappdate belog ( aku bukan malas wehh, aku tengah kumpul materials cehceh nak happdate blog disamping mempersiappkan mental nak pergi plkn 16 mei ni . lepassni lagi lama lah aku biar belogg ni bersawang . hamekk kau ! ) aku pun decide lah hari ni nak happdate blog . aku dapat story best lah ni nak membahann orang . ekekekekeke ~


haipp haipp tak baik gelak nanti karma pusing balik nanti jadi macam chin peng kau tak boleh balik ! haktuihhh ade ku kesahhhh ? tak payah nak mengarang entri panjang panjang lerr aku belum lunch walaopon dah pukul 2petang =,= mengrenovate belogg derr . okey back to title !


apekebende tetiba tajuk entri aku berbaur patriotik jek ni eak eak . ceciterr ceciterr ~ ha , spesel kali ni aku nak mengriview segerombolan artis top  errr, top ke ? ahh, korang chekkitdout dulu ah ~



ade kenal ? artis top kot ! haha

haha kecohh kat fb diorang ni kononnya first kpop group kat malaysia . lerr haktuihh hahaha . peminatnya ? ade ke peminat ? pembenci banyaklahh . hamboi, haters dia mengalahkan haters rebecca black gamaknya . baru nak up dah kene anti-fans. feuww nasib kaulah wehh . Kenapa rupa mereka sama saja? Sebab aku malas nak lukis sorang-sorang. Nak muntah nanah dah. Haha. Tapi mereka cuba menampilkan genre yang rare yakni, Kazakhstan-Pop! sila beri tepukan . Mereka ni asalnya staff 7Eleven yang nak menjadi artis sebenarnya. Dan sebenarnya lagi, jumlah ahli 24:7:11 ni 10 orang kesemuanya. Tapi kurang seorang dalam poster ni sebab yang lagi sorang tu tengah dalam shift bekerja. selamat hari buruh aku ucapkan . ish ish ish carilah identiti sendiri . budaya kita wajah kita beb . peace . aku nih takdelah anti ke ape ke nak benci lebih lebih, as long as berbakat and lagu kau best aku layan je beb . aku pun ada dengar diorang dah tukar genre dah . so goodluck lah babe . peace no war ^,~ feuwwwww

ps : kpop tetap di hati ^,~

2 fEedBAcK:

►AdamXis◄ said...

Assalam...waahhh i like laa...nie laa gambar 24:7 paling sopan...hehehe

Terbaru►News : Oil Prices UP Don't Worry

Jejaka Terhangat said...

haha..menarik la gambar tu..kalo letak gambar btol diorg abis tercemar blog..mmg alternatif yg baik letak drawing je..nice one. kehkeh..

Post a Comment